p. Mercury 60HP Fourstroke

You Are Here: Home → Μηχανές → Καινούριες → Mercury → p. Mercury 60HP Fourstroke
MERCURY-60HP-EFI
fourstroke-40-60_ffourstroke-40-60_1_ffourstroke-40-60_2_f

Ήσυχοι, αξιόπιστοι και παντοδύναμοι, Τετράχρονοι 40 EFI / 50 EFI / 60 EFI

Οι τετράχρονοι κινητήρες Mercury των 40-60 Hp είναι οι πιο δημοφιλείς εξωλέμβιοι κινητήρες στο νερό επειδή αποδίδουν αυτό που επιθυμεί ο κάθε ιδιοκτήτης σκάφους, κορυφαία αξιοπιστία και εκπληκτικές επιδόσεις. Η Mercury Marine έχει τελειοποιήσει την κατηγορία από 40 έως 60 Hp ενσωματώνοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα με την αξιοσημείωτη τετράχρονη τεχνολογία της εταιρείας, τον εξελιγμένο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου (EFI) και τις δυνατότητες του συστήματος Smartcraft.

Οι τεχνικοί της Mercury εφήρμοσαν ένα νέο μηχανισμό επιλογής ταχυτήτων που επιτρέπει την ευκολότερη αλλαγή. Επιπροσθέτως η απόκριση του γκαζιού στις χαμηλές στροφές επαναρυθμίστηκε για πιο ραφιναρισμένη λειτουργία. Οι τετράχρονοι κινητήρες των 40-60 Hp χαρακτηρίζονται από νεοσχεδιασμένη αισθητική, νέα γραφικά στο κάλυμμα, ένα σύστημα ασφάλισης του καλύμματος του κινητήρα και άλλα χαρακτηριστικά.

Οι κινητήρες 40-60Hp διατίθενται και σε εκδόσεις υψηλής ώσης με πόδι τύπου Bigfoot. Αυτοί οι κινητήρες μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με πολύτιμα αξεσουάρ όπως το αντικλεπτικό σύστημα της Mercury. Οι τετράχρονοι Mercury των 40-60 Hp ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που δεν βρίσκονται σε άλλους κινητήρες. Χαρακτηριστικά που θα μετατρέψουν την εμπειρία σας  με αυτούς σε πραγματική απόλαυση.

Κατασκευαστής: MERCURY OUTBOARDS Εμφάνιση προϊόντων

Μοντέλο F60 EFI
Ισχύς (kW) 44.1
Περιοχή μέγιστων στροφών 5500-6000
Κύλινδροι 4 (σε σειρά)
Συμβατότητα με SmartCraft Ναι
Κυβισμός [cc] 995
Εκκίνηση Ηλεκτρική με διακόπτη
Σχέση μετάδοσης 1,83:1
Χειριστήριο Μηχανικό F-N-R
Σύστημα τιμονιού Μηχανικό / Υδραυλικό / Λαγουδέρα βαρέως τύπου
Τύπος κινητήρα 4χρονος με ψεκασμό πολλαπλών σημείων
Εναλλάκτης ρεύματος 18 amp / 226 watt
Σύστημα trim EHPT: Ηλεκτροϋδραυλικό Trim & Tilt
Δοχείο καυσίμου N/A
Καύσιμο UL90R
Βάρος [kg] 112
Άξονας κινητήρα 508mm [L]
Αριστερόστροφοι κινητήρες N/A


Εύκολη εκκίνηση, ποιοτική λειτουργία

Οι τετράχρονοι κινητήρες των 40-60HP της Mercury εφοδιάζονται με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ψεκασμού καυσίμου EFI,  το οποίο παρέχει άμεση εκκίνηση απλά με το γύρισμα του κλειδιού στο διακόπτη και κάτω από όλες τις συνθήκες, αυξημένη ισχύ, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και θαυμαστή αξιοπιστία.

Ξέγνοιαστη χρήση

Το σύστημα προειδοποίησης Engine Guardian αποτελεί το φύλακα άγγελο του κινητήρα καθώς μέσω διαφόρων αισθητήρων παρακολουθεί συνεχώς όλες τις λειτουργίες του. Εάν το σύστημα προειδοποίησης βλαβών ανιχνεύσει κάποιο πιθανό πρόβλημα όπως π.χ. υπερστροφία κινητήρα, υπερθέρμανση ή χαμηλή πίεση λαδιού, τότε το Engine Guardian προειδοποιεί τον χειριστή με σχετικό ήχο (αλάρμ) και αυτόματα μειώνει την ισχύ του κινητήρα ώστε να αποτρέψει την όποια ζημιά αλλά διατηρεί ταυτόχρονα αρκετή ισχύ σε αυτόν έως ότου φτάσετε στην ακτή με ασφάλεια.

Κορυφαία προστασία από τη διάβρωση

Οι τετράχρονοι κινητήρες της Mercury παρέχουν εξαιρετικά δυναμική προστασία από τη διάβρωση χρησιμοποιώντας ανοξείδωτα τμήματα, σκληρή ανοδίωση, τμήματα από βιομηχανοποιημένα συνθετικά υλικά και μία αποκλειστική διαδικασία προεργασίας και πολυστρωματικής βαφής διαφόρων σταδίων. Η ύπαρξη προβλημάτων από συσσώρευση αλάτων περιορίζεται δραστικά στους τετράχρονους κινητήρες των 40-60Hp χάρη στην καινοτόμο θύρα έκπλυσης για το ξέπλυμα του κινητήρα με γλυκό νερό.  Και. ..μόνο η Mercury προσφέρει μία τριετή εργοστασιακή εγγύηση κατά της διάβρωσης.