g. Mercury 350HP Verado

You Are Here: Home → Μηχανές → Καινούριες → Mercury → g. Mercury 350HP Verado
MERCURY-350HP-V
250-verado-fourstroke_fmerc-verado-7verado-225-350_1_fverado-225-350_5_fverado-225-350_3_fverado-225-350_1_fverado-225-350_2_fverado-350a

Σχεδίαση, εξέλιξη και βελτίωση στο έπακρο

Όταν η Mercury αποφάσισε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τον ιδανικό εξωλέμβιο, έθεσε όλες τις ερωτήσεις στο τραπέζι, κάθε νούμερο, κάθε πιθανό σενάριο, κάθε λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα? Verado®, το πιο αξιόπιστο και εξελιγμένο σύστημα πρόωσης παγκοσμίως. Ο εξακύλινδρος Verado προσφέρει μία φανταστική εμπειρία, κορυφαία αξιοπιστία, ισχύς και επιταχύνσεις που κόβουν την ανάσα και την πιο αθόρυβη και ποιοτική λειτουργία που παρήχθη ποτέ σε εξωλέμβιο κινητήρα.Πρέπει να το ζήσει κανείς για να το πιστέψει.

 • Περισσότερες από 25.000 ώρες ελέγχων και δοκιμών εξασφαλίζουν ότι ο κινητήρας Verado είναι ο πιο δοκιμασμένος εξωλέμβιος κινητήρας που είδε ποτέ το φώς της παραγωγής.
 • Ο πρώτος τετράχρονος  κινητήρας παραγωγής με υπερσυμπιεστή (κομπρέσσορα) και ενδιάμεσο εναλλάκτη ψύξης αέρα (ιντερκούλερ) στην ιστορία των εξωλέμβιων κινητήρων. Ο τετρακύλινδρος Verado με το μπλοκ κυβισμού 2.6 λίτρων παρέχει την μεγαλύτερη ροπή και επιτάχυνση στην κατηγορία του.
 • Όλα τα σημαντικά εξαρτήματα που απαρτίζουν τον υπερσυμπιεσμένο κινητήρα Verado κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για αυτόν, συμπεριλαμβανομένων και των μπιελών, του στροφαλοφόρου άξονα και των εδράνων (κουζινέτων) όπως και το νεοσχεδιασμένο πόδι που σχεδιάστηκε για μεγιστοποίηση των επιδόσεων και της αξιοπιστίας.
 • Δραματικά καλύτερη ροπή απο οποιονδήποτε άλλον τετράχρονο καθώς και απο αρκετούς δίχρονους κινητήρες.
 • Χάρη στην μοναδική σχεδίαση του υπερσυμπιεστή και του ενδιάμεσου εναλλάκτη ψύξης αέρα (ιντερκούλερ) , οι επιταχύνσεις των κινητήρων Verado στη μεσαία περιοχή στροφών ξεπερνούν τις αντίστοιχες οποιουδήποτε άλλου κινητήρα.
 • Οι εξακύλινδροι κινητήρες Verado εφοδιάζονται με ένα εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης (ΑΜS) στον κορμό και το κάτω τμήμα του μπλοκ το οποίο αποτελείται απο περιμετρικά τοποθετημένες ελαστικές βάσεις (σάιλεντ μπλοκ) οι οποίες μειώνουν τους κραδασμούς προς το σκάφος έως και 50%. Η τιμόνευση γίνεται ευκολότερη και σταθερότερη στις υψηλότερες ταχύτητες χάρη στα προοδευτικά χαρακτηριστικά των ελαστικών βάσεων που σκληραίνουν όσο αυξάνεται το φορτίο.
 • Ο πατενταρισμένος διβάθμιος θάλαμος αντήχησης στην εισαγωγή και ένας σιγαστήρας για τα καυσαέρια που εξάγονται στη θυρίδα εξαγωγής του ρελαντί, σε συνδυασμό με την υψηλής απόδοσης ηχομονωτική επένδυση μέσα απο το κάλυμμα του κινητήρα παρέχουν απαράμιλλη ποιότητα ήχου και αθόρυβη λειτουργία που επιτρέπει ακόμη και την συζήτηση σε υψηλές ταχύτητες.
 • Καμία ρύθμιση βαλβίδων δεν απαιτείται για όλη την ζωή του κινητήρα χάρη στο σύστημα άμεσης ενεργοποίησης των 24 βαλβίδων μέσω των διπλών επικεφαλής εκκεντροφόρων, μία σχεδίαση ειδικά διαμορφωμένη για κινητήρες υψηλής ισχύος.
 • Οι κινητήρες Verado εφοδιάζονται με πόδια ειδικής σχεδίασης που φέρουν μεγαλύτερα γρανάζια και ενισχυμένο κέλυφος στο κιβώτιο ταχυτήτων για σημαντικά αυξημένη αξιοπιστία.
 • Οι ψηφιακά ελεγχόμενες λειτουργίες του γκαζιού και της αλλαγής ταχυτήτων μέσω του συστήματος SmartCraft έχουν πάνω απο 75.000 ώρες δοκιμών στο ενεργητικό τους. Δεν απαιτείται πια ρύθμιση ή περιοδική αντικατάσταση των ντιζών που συχνά «μαγκώνουν» ή δυσλειτουργούν.
 • Η τεχνολογία SmartCraft παρέχει σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου και προειδοποίησης βλαβών Engine Guardian, μία συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας του κινητήρα και ειδοποιεί για οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει.
 • Το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης του κινητήρα PCM  υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά εφαρμογών του συστήματος Smartcraft όπως το κείμενο περιγραφής βλάβης, ο έλεγχος έως και 4 κινητήρων με ένα διπλό χειριστήριο (μενού Shadow Mode), ο ακριβέστερος έλεγχος κατά την προσέγγιση στο ντόκο (μενού Dock Mode) ή κατά το μανουβράρισμα, ο μαζικός έλεγχος όλων των κινητήρων σε πολλαπλές τοποθετήσεις με μόνο τον ένα λεβιέ του διπλού χειριστηρίου και μεταφορά του ελέγχου του γκαζιού απο το χειριστήριο σε πεντάλ ποδιού.
 • Το πανίσχυρο και πλήρως ανορθωμένο, αυτοκινητιστικού τύπου ιμαντοκινούμενο αλτερνέιτορ (γεννήτρια ρεύματος-δυναμό) εξασφαλίζει την πλήρη φόρτιση των μπαταριών ακόμη και όταν καταναλώνουν ρεύμα τα διάφορα αξεσουάρ.
 • Μία θύρα έκπλυσης που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του κινητήρα, θα φανεί εξαιρετικά εύχρηστη για το ξέπλυμα του με γλυκό νερό.
 • Μη φθίνουσα περιορισμένη εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών (επεκτεινόμενη έως τα 5 έτη υπό προϋποθέσεις) συν μία μοναδική 3ετή εγγύηση κατά της διάβρωσης.

 

Μοντέλο VERADO 350Sci
Ισχύς (kW) 257
Περιοχή μέγιστων στροφών 6200-6800
Κύλινδροι L-6
Συμβατότητα με SmartCraft Ναι
Κυβισμός [cc] 2598
Εκκίνηση Ηλεκτρική με διακόπτη
Σχέση μετάδοσης 1.75:1
Χειριστήριο SmartCraft DTS
Σύστημα τιμονιού Ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα τιμονιού (ενσωματωμένο)
Τύπος κινητήρα 4χρονος με υπερσυμπιεστή & ψεκασμό πολλαπλών σημείων
Εναλλάκτης ρεύματος 70 amp / 882 watt (Belt-Driven)
Σύστημα trim EHPT: Ηλεκτροϋδραυλικό Trim & Tilt
Δοχείο καυσίμου N/A
Καύσιμο UL95R
Βάρος [kg] 300
Άξονας κινητήρα 508mm [L] – 635mm [XL] – 762mm [XXL]
Αριστερόστροφοι κινητήρες CXL – CXXL