l. Mercury 30HP Fourstroke

You Are Here: Home → Μηχανές → Καινούριες → Mercury → l. Mercury 30HP Fourstroke
mercury-30hpfourstroke
fourstroke-25-30_2_ffourstroke-25-30_ffourstroke-25-30_1_f

Καινοτόμοι κινητήρες με σύστημα ψεκασμού άνευ μπαταρίας

Οι τετράχρονοι κινητήρες των 25 και 30Hp διαθέτουν ένα μοναδικό για την βιομηχανία θαλάσσιας αναψυχής σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού καυσίμου (EFI) άνευ μπαταρίας για ευκολότερη εκκίνηση, ποιοτική λειτουργία και αυξημένη απόδοση. Σωστά διαβάσατε, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός χωρίς μπαταρία και αρκετά άλλα πλεονεκτήματα που έχουν ως αποτέλεσμα μία μοναδική οδηγική εμπειρία στο νερό.

 • Ο διαδοχικού τύπου ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός EFI ρυθμίζει την ψεκαζόμενη ποσότητα καυσίμου με ακρίβεια για τον εκάστοτε κύλινδρο ξεχωριστά για απαράμιλλη ποιοτική και γλυκιά λειτουργία, άμεση εκκίνηση απλά με το γύρισμα του κλειδιού στο διακόπτη και ακαριαία απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.
 • Τα χαρακτηριστικά της τετράχρονης τεχνολογίας που διαθέτει ο κινητήρας προσφέρουν αθόρυβη και ομοιογενή λειτουργία καθώς και ποιοτική λειτουργία στις στροφές ρελαντί.
 • Η λειτουργία «μόνο γκάζι» στα μοντέλα με λαγουδέρα επιτρέπει στον χειριστή να περιστρέψει το γκριπ του γκαζιού στο κράτει χωρίς εμπλεγμένη ταχύτητα (χειρόγκαζο) για εύκολη εκκίνηση στην σπάνια περίπτωση «μπουκώματος» του κινητήρα από καύσιμο.
 • Ο μοχλός της πολυλειτουργικής λαγουδέρας ελέγχει όλες τις λειτουργίες όπως επιλογή ταχύτητας, σβήσιμο του κινητήρα, γκάζι, τριβή στο γκριπ του γκαζιού και τιμόνευση,  όλα με ένα μόνο χέρι.
 • Οι διπλές εισαγωγές νερού έχουν σχεδιασθεί για να μεγιστοποιούν την απόδοση του κινητήρα και παρέχουν επιπρόσθετη αξιοπιστία ενάντια στην βλάβη από υπερθέρμανση, ειδικά κατά την οδήγηση σε ρηχά νερά ή περιοχές με φύκια.
 • Τριετής εργοστασιακή μη φθίνουσα (και με δυνατότητα επέκτασης στα 5 έτη) εγγύηση και τριετής εγγύηση κατά της διάβρωσης.
 • Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα με μίζα διαθέτουν και κορδονιέρα στον βασικό τους εξοπλισμό για ξέγνοιαστη λειτουργία και ασφάλεια σε περίπτωση αποφορτισμένης μπαταρίας.
 • Ένας υδρόψυκτος ψύκτης καυσίμου εκμηδενίζει τα φαινόμενα ατμοφραγμού (φυσαλίδες στην γραμμή καυσίμου, κυρίως σε ζεστό καιρό) και τα προβλήματα από υπέρθερμα καύσιμα.
 • Όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται στο βασικό τους εξοπλισμό με ένα αλτερνέιτορ (γεννήτρια ρεύματος) με έξοδο 15 Αμπέρ / 186 Watt για απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ισχύος.
 • Μία ενδεικτική λυχνία με συνοδευόμενο ηχητικό αλάρμ στο εμπρόσθιο μέρος του κινητήρα θα ειδοποιήσει τον χειριστή για υπερστροφία, χαμηλή πίεση λαδιού και υπερθέρμανση του κινητήρα.
 • Το ειδικά σχεδιασμένο κάλυμμα του κινητήρα θα απομακρύνει τις επιζήμιες αλμυρές σταγόνες νερού στον αέρα εισαγωγής και θα μειώσει αποτελεσματικά τα επίπεδα θορύβου.
 • Οι κινητήρες διατίθενται με χειροκίνητη με υποβοήθηση αερίου και ηλεκτρική κλίση/ανύψωση (power trim).
Μοντέλο F30 EFI
Ισχύς (kW) 22.1
Περιοχή μέγιστων στροφών 5250-6250
Κύλινδροι 3 (σε σειρά)
Συμβατότητα με SmartCraft Όχι
Κυβισμός [cc] 526
Εκκίνηση Χειροκίνητη ή Ηλεκτρική με διακόπτη
Σχέση μετάδοσης 1.92:1
Χειριστήριο Μηχανικό F-N-R
Σύστημα τιμονιού Μηχανικό / Λαγουδέρα
Τύπος κινητήρα 4χρονος με ψεκασμό πολλαπλών σημείων
Εναλλάκτης ρεύματος 15 amp / 186 watt
Σύστημα trim EHPT: Ηλεκτροϋδραυλικό Trim & Tilt ή GAT: Trim με υποβοήθηση αερίου ή MTT: Χειροκίνητο Trim & Tilt
Δοχείο καυσίμου 25 lt
Καύσιμο UL90R
Βάρος [kg] 78
Άξονας κινητήρα 381mm [S] – 508mm [L]
Αριστερόστροφοι κινητήρες N/A

Ξεκινά πάντα όποτε το ζητήσεις

Ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ψεκασμού καυσίμου (EFI) έχει ένα σωρό πλεονεκτήματα αλλά απαιτεί μία επαρκή παροχή ρεύματος. Κατά συνέπεια με μία αποφορτισμένη μπαταρία δεν μπορεί κανείς να πάει πουθενά.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τους τετράχρονους κινητήρες της Mercury των 25 και 30 Hp, η οποία είναι η πρώτη που προσφέρει ένα σύστημα ψεκασμού άνευ μπαταρίας στα μοντέλα των 25 και 30 Hp με χειροκίνητη εκκίνηση. Έτσι, ακόμα και αν η μπαταρία αχρηστευτεί, μπορείτε να συνεχίσετε χωρίς πρόβλημα το ταξίδι σας.

Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός EFI διαθέτει την βέλτιστη τεχνολογία καθώς παρέχει άμεση εκκίνηση απλώς με την περιστροφή του κλειδιού στον διακόπτη, εξελιγμένη διαχείριση του καυσίμου και πολιτισμένη λειτουργία του κινητήρα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.