s. Mercury 100HP Fourstroke

You Are Here: Home → Μηχανές → Καινούριες → Mercury → s. Mercury 100HP Fourstroke
fourstroke-100
fourstroke-100cfourstroke-80-115_3_ffourstroke-80-115_2_ffourstroke-80-115_1_ffourstroke-80-115_6_ffourstroke-80-115_5_ffourstroke-80-115_4_f

Νέοι Mercury 80-100-115 Hp Fourstroke – Γνωρίστε τα νεοσχεδιασμένα «θηρία» της μεσαίας κατηγορίας ιπποδύναμης της Mercury

Tι θα γινόταν αν μπορούσατε να τοποθετήσετε έναν ελαφρύτερο, χαμηλότερης ιπποδύναμης εξωλέμβιο κινητήρα στον καθρέπτη του σκάφους χωρίς να θυσιαστεί η ταχύτητα, το εύκολο πλανάρισμα, η οδηγική ευχαρίστηση της πλεύσης ή η ισχυρή δυνατότητα έλξης?
Τι θα γινόταν επίσης εάν αυτός ο κινητήρας διέθετε αυξημένη οικονομία καυσίμων, απροβλημάτιστη συντήρηση και συμπαγή αξιοπιστία?

Ένας καινούργιος φρέσκος σχεδιαστικά 4χρονος Mercury 80-100-115 Hp μπορεί να αποτελέσει μία νέα πνοή για το σκάφος σας παρέχοντας καλύτερες επιταχύνσεις και συνολικές επιδόσεις καθώς και μία ακριβέστερη ικανότητα ελιγμών. Οι νέοι αυτοί κινητήρες των 80-100-115 Hp σχεδιάστηκαν και εξελίχθηκαν έτσι ώστε να διαθέτουν χαρακτηριστικά δίχρονων όσον αφορά την σχέση βάρους/ισχύος.

Αυτό τους καθιστά ιδανικούς για τοποθετήσεις παντός είδους ακόμη και σε παλαιότερης σχεδίασης σκάφη που δεν μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά 4χρονους με αυξημένο βάρος στους καθρέπτες τους. Με βάρος μόλις 163 κιλά, η νέα αυτή σειρά κινητήρων είναι κατά 18 κιλά ελαφρύτερη από την προηγούμενη γενιά κινητήρων της ίδιας γκάμας ιπποδύναμης. Εάν το σκάφος σας είναι ήδη «στημένο» για κινητήρα Mercury, απλά τοποθετήστε τον και απολαύστε τις αρετές του.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με αυτούς τους εύκολα συντηρήσιμους 4χρονους εξωλέμβιους. Κάθε τμήμα του κινητήρα έχει σχεδιασθεί με γνώμονα την εύκολη συντήρηση ή ακόμη και την απουσία της όπως το σύστημα ενεργοποίησης των βαλβίδων που δεν απαιτεί ποτέ (ναι, σωστά διαβάσατε) κανενός είδους ρύθμιση ή συντήρηση για όλη την ζωή του κινητήρα.

Μοντέλο F100 EFI
Ισχύς (kW) 73.6
Περιοχή μέγιστων στροφών 5000-6000
Κύλινδροι 4 (σε σειρά)
Συμβατότητα με SmartCraft Ναι
Κυβισμός [cc] 2064
Εκκίνηση Ηλεκτρική με διακόπτη
Σχέση μετάδοσης 2.07:1
Χειριστήριο Μηχανικό F-N-R
Σύστημα τιμονιού Υδραυλικό / Λαγουδέρα βαρέως τύπου
Τύπος κινητήρα 4χρονος με ψεκασμό πολλαπλών σημείων
Εναλλάκτης ρεύματος 35 amp / 441 watt (Belt-Driven)
Σύστημα trim EHPT: Ηλεκτροϋδραυλικό Trim & Tilt
Δοχείο καυσίμου N/A
Καύσιμο UL90R
Βάρος [kg] 163
Άξονας κινητήρα 508mm [L] – 635mm [XL]
Αριστερόστροφοι κινητήρες N/A

Υψηλός κυβισμός

Λόγω του κυβισμού των 2,1 λίτρων, αυτοί οι 4χρονοι εξωλέμβιοι λειτουργούν εξυπνότερα δίχως κόπο καθώς δεν «αγκομαχούν» υπό φορτίο με αποτέλεσμα την αυξημένη αξιοπιστία και την μακροζωία του κινητήρα. Ο υψηλός κυβισμός επιπροσθέτως παρουσιάζει άπλετη δύναμη στο πλανάρισμα, καλύτερες συνολικά επιταχύνσεις και υψηλή τελική ταχύτητα του σκάφους. Στα 163 κιλά, αυτοί οι εξωλέμβιοι με κυβισμό 2,1 λίτρα είναι κατά 7 κιλά ελαφρύτεροι από τη 2χρονη σειρά άμεσου ψεκασμού Optimax DFI με το μπλοκ των 1,5 λίτρων αντίστοιχης ιπποδύναμης και κατά 18 κιλά ελαφρύτεροι από την προηγούμενη γενιά 4χρονων κινητήρων 80-100-115 hp της Mercury με το μπλοκ των 1,7 λίτρων.

Ελαφρύτητα και υψηλή απόδοση

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μηχανικοί της Mercury Marine έχουν ενσωματώσει απίστευτη ισχύ σε αυτούς τους ελαφρύτατους, συμπαγείς διαστασιακά 4κύλινδρους κινητήρες μονού επικεφαλής εκκεντροφόρου. Ο κινητήρας των 115 hp ζυγίζει έως και 9 κιλά λιγότερο από τον αμέσως επόμενο ελαφρύτερο κινητήρα του ανταγωνισμού, καθιστώντας τον παγκοσμίως ως τον ελαφρύτερο εξωλέμβιο κινητήρα χαμηλών εκπομπών ρύπων σε αυτή την κατηγορία ιπποδύναμης. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη επιτάχυνση, αυξημένη οικονομία καυσίμου και μία σοβαρή πρόταση αναβάθμισης-μετεγκατάστασης για παλαιότερης σχεδίασης σκάφη που δεν σχεδιάσθηκαν για την τοποθέτηση βαρύτερων 4χρονων κινητήρων στον καθρέπτη τους.

Δυνατοί αλλά και με μεγάλη οικονομία καυσίμου

Λιγότερο βάρος και υψηλότερος κυβισμός σημαίνουν ότι η νέα γενιά 4χρονων 80-100-115 hp παράγουν άπλετη ροπή και άμεση απόδοση της ισχύος. Επειδή δεν αναγκάζονται να εργαστούν σκληρότερα όπως άλλοι βαρύτεροι κινητήρες ή με χαμηλότερο κυβισμό, η νέα γενιά κινητήρων των 80-100-115 hp πλανάρουν το σκάφος άμεσα, επιταχύνουν ισχυρότερα και παρέχουν βέλτιστη οικονομία καυσίμου στις ταχύτητες ταξιδίου. Με αυτούς τους κινητήρες στη διάθεση σας, μπορείτε να κατατροπώσετε τον ανταγωνισμό στο ψάρεμα και να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας ψαρεύοντας όταν οι άλλοι απλά θα αγωνίζονται ακόμη να φτάσουν στον ψαρότοπο.