Εταιρία

You Are Here: Home / Εταιρία

Marinco

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας σκαφών αναψυχής από το 1971 με έδρα την Θεσσαλονίκη και καλύπτουμε τον ευρύτερο χώρο της Ελλάδος.

Διαθέτουμε αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται σε συνεργασία με τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

1Κατασκευάζουμε σκάφη, για όλες τις χρήσεις και όλες τις οικονομικές δυνατότητες εδώ και σαράντα χρόνια.

Κατασκευάζουμε πολλά διαφορετικά μοντέλα σκαφών όλα με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ασφάλειας , αντοχής και ποιότητας. Κατασκευάζονται ταχύπλοες βάρκες καθώς και Open σκάφη (4.00m έως 7.00m ) και καμπινάτα (5.00m έως 7.00m) με τον διακριτικό τίτλο MARINCODREAM & AQUASTAR.

Επίσης εισάγουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα γνωστούς οίκους του εξωτερικού όπως τα φουσκωτά σκάφη της GRUPPO MARE , και της MAESTRALE καθώς και τα αμερικάνικα σκάφη της RINKER και τα βραζιλιάνικα σκάφη της FIBRAFORT. Ακόμα εισάγουμε και διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα τα ιταλικά σκάφη της ITALMAREOLO και BLUELINE.

Τέλος μπορείτε να βρείτε όλες τις αξιόλογες μάρκες μηχανών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Διαθέτουμε πωλήσεις και εξουσιοδοτημένο συνεργείο της YamahaMercuryMarinerEvinrudeHonda.2
Είμαστε περήφανοι που ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές εμείς είμαστε εδώ με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη μας για να τον βοηθήσουμε να βρει την ιδανική επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους στα μάτια και να εισπράττουμε μέρος από τη χαρά και την ευχαρίστηση που τους προσφέρει η μαγεία της θάλασσας.

Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορά ποιοτικά σκάφη.

Παρέχουμε στον πελάτη πλήρη τεχνική υποστήριξη και κάθε δυνατή επιπλέον παροχή καθόλη τη διάρκεια της ενασχόλησης του με τη θάλασσα.

 

 

Δίκτυο
Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν επιλεχτεί με ιδιαίτερη προσοχή, είναι επαγγελματίες και αγαπάνε τη δουλειά τους . Ο στόχος τους είναι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό σκάφος που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Κάθε συνεργάτης μας σας παρέχει πλήρη υποστήριξη, service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ ώστε να διατηρείτε το σκάφος σας σε άριστη κατάσταση.

Εάν ζητάτε από το σκάφος σας να είναι καλά σχεδιασμένο, να έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, να είναι αβύθιστο, να έχει μεγάλη ευστάθεια, να ταξιδεύει καλά με οποιονδήποτε καιρό, να αντέχει στο χρόνο, να έχει άψογο φινίρισμα και όλα αυτά σε καλή τιμή, τότε σίγουρα αποτελούμε την πρώτη επιλογή σας.